Buna göre, Bursa'da hava sıcaklığı gün içerisinde 25 dereceye kadar tırmanırken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde. Gün boyu az bulutlu ve güneşli gökyüzünün hakim olacağı Bursa'da cumartesi günü ise sağanak yağış bekleniyor.

Bursa'da hava sıcaklığı 25 derece bandındaki seyrini sürdürüyor.

Haftanın dördüncü iş gününde hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 25 derece olarak ölçülürken, hissedilen sıcaklık da aynı seviyelerde.

Az bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün hakim olacağı Perşembe gününde Bursa'da termometreler akşam saatlerinden itibaren 20 derecenin altına geriliyor.

Yarın güneşli, Cumartesi sağanak yağış!

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da hava sıcaklığı 25 derece civarında dolaşırken, hafta sonu için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yarın için (Cuma) yapılan tahminlerde hava sıcaklığının en yüksek 26 derece olması beklenirken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü yüzünü gösterecek.

Cumartesi günü için yer yer beklenen sağanak yağışla birlikte sıcaklığın 24 dereceye gerileyeceğini bildiren meteoroloji, PAZAR günü için ise çok bulutlu bir gökyüzü ile birlikte termometrelerin gün içerisinde en yüksek 25 dereceyi göstereceğini duyurdu.

Pazartesi günü ise sıcaklık 27 dereceye yükselirken, hafta başında Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekleniyor.