Yoğun kar yağışının etkili olduğu Keles ilçesinde eğitme 1 gün daha ara verildiği açıklandı. Keles Kaymakamlığının yaptığı açıklamada, "İlçemizde etkili olan don ve buna bağlı oluşabilecek muhtemel riskler nedeniyle 20 Ocak 2022 Perşembe günü günü ilçe genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Bursa’nın Büyükorhan, Orhaneli, Harmancık ve Keles ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Büyükorhan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle 20 Ocak Perşembe günü eğitim öğretim faaliyetlerine 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”. denildi.

Orhaneli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yoğun kar yağışı nedeniyle, Hıfzısıhha kurulunun 19.01.2022 tarih ve 2022/4 sayılı kararı ile 20.01.2022 Perşembe günü ilçemiz genelinde eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. İlçemiz genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.”

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kar nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildi.
İnegöl Kaymakamlığının yaptığı açıklamada, “Meteorolojiden alınan bilgi doğrultusunda yüksek kesimlerde beklenen kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle, taşımalı eğitim yoluyla okullarına giden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz 20 Ocak 2022 perşembe günü 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır” denildi.