Olay, dün merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Dumlupınar Sokak’ta meydana geldi. Aralarında husumet olduğu öğrenilen Kerem Yılmaz G. ile yeğeni Mert S., sokakta karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekiler tarafları ayırmaya ve olay yerinden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Daha sonra Kerem Yılmaz G. yeğeninin üzerine döner bıçağıyla koşmaya başladı. Buna öfkelenen Mert S. ise dayısı Kerem Yılmaz G.’yi sırtından 2  bıçak darbesiyle yaraladı. Kerem Yılmaz G. kanlar içinde yere yığılırken, Mert S. koşarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kerem Yılmaz G.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayın ardından kaçan Mert S.’yi Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri,  yakalamak  için güvenlik kameralarını izlemeye aldılar. Mert S.’nin kaçış güzergahını tespit eden ekipler, kısa süre sonra şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.