Başkan Alinur Aktaş: Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız Başkan Alinur Aktaş: Ana Kucakları sayısını 100’e çıkartacağız

Tayyare Kültür Merkezi ve BİNTED Başkanlık Salonu’nda 2 gün boyunca süren eğitimler, öğretmenlerden tam not aldı. Ana Kucağı PDR’lerinden “Afet Sonrası Çocuklara Yaklaşım ve Psikolojik İyileşme Becerileri”, Sümeyye Kocamaz’ın “Zorlu Zamanlarda Birbirimizi Nasıl Dinleriz?“ seminerlerine katılan öğretmenler ayrıca Deha Karasu’nun “Ramazan ve Çocuk”, Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Er’in “Afet Sonrası Zor Yaşam Şartlarıyla Çocuk Edebiyatı” konulu eğitim seminerlerine de katıldı.

AW840180_02

Seminerlere katılan Ana Kucağı öğretmenleri, yanlarında getirdikleri oyuncak ve kitapları kardeşlik mağazasına teslim ederek, depremzede çocukların ihtiyaçlarına katkı sağlamış oldular.
Bursa’yı sarmaya devam eden Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezleri daha fazla aileye ve çocuğa ulaşmayı sürdürürken, her fırsatta, 4-6 yaş çocuklara eğitim veren öğretmenleri de kurum içi eğitimlerle daha donanımlı hale getiriyor. Bu sayede merkezlerimize gelen minik öğrenciler, MEB müfredatındaki konuları tam donanımlı öğretmenler ile birlikte öğreniyorlar.

AW840180_03