Bursa’da mesajlaşma uygulaması üzerinden organize olarak bir araya gelen Artvinliler, ‘Bursa Artvin İş İnsanları ve Yöneticileri Topluluğu’ adıyla başlattıkları faaliyetlerine devam ediyorlar. Geçen Artvin Devlet Hastanesi’ne ciddi anlamda katkıda bulunan Bursa Artvin İş İnsanları ve Yöneticileri Topluluğu, bu kez de Bursa’da 300 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Yine mesajlaşma uygulaması üzerinden gerçekleştirilen organizasyonla 300 ailenin gıda paketlerini hazırlayan yardımsever Artvinliler, bugün Harmancık ve Büyükorhan’ın köylerindeki ailelerin yüzlerini güldürdü. Topluluk üyelerinin büyük bölümünün katıldığı organizasyonla, ailelere gıda paketleri dağıtıldı.

Bursa Artvin İş İnsanları ve Yöneticileri Topluluğu Başkanı Erdinç Altun, pandemi şartlarında ihtiyaç sahibi ailelere küçük de olsa nefes olmak istediklerini belirterek, “Doğduğumuz yer Artvin’imizin Devlet Hastanesi’ne destek projesini yaptıktan sonra, doyduğumuz yer olan Bursa’mız için de 300 aileye gıda yardımı organizasyonu planladık. Harmancık ve Büyükorhan ilçelerinin köylerindeki ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığımız gıda paketlerini ulaştırdık. Bu tür projelere bundan sonra da devam etmeyi planlıyoruz. Aynı zamanda örnek olmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.