''Bebek market'' bugün kapılarını hizmete açtı. Gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere başlatılan kampanya CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı Dairesi'nde İlçe Başkanı Fırat Yılmaz'ın tanıtım toplantısıyla hizmete girdi.

Aynı zamanda sosyal sorumuluk projesi olan bu markette, ihtiyacı olan ailelere  bebek maması, bebek bezi, pişik kremi ve ıslak mendilden oluşan temel ihtiyaç malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Sosyal Medya üzerinden yapılacak duyurulara gelecek başvurular neticesinde ürünlerin adreslere teslimatı yapılacak. 2021 yılı sonuna kadar sürdürülecek olan projenin kapısı destek vermek isteyen tüm vatandaşlara açık olacak. 

Kampanyanın açılış konuşmasını yapan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz da, ''İlk etap dağıtılacak malzemeler arkadaşlarımızın bağışlarıyla temin edildi ve bugün itibarı ile ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başlandı. Bu kampanyayı Gönüllülerimiz ve yardımseverlerimizin destekleriyle büyüteceğiz.Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin desteğe ihtiyaç duyan tüm yurttaşlarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Kampanyamıza  yapacağınız destekler için tüm gönüllülerimize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.