Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, BUDO bilet fiyatlarındaki indirim sonucunda CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür eden CHP'ye gönderme yaptı. Baykan Aktaş, geçen hafta Mudanya'da yapılan indirimi Bursalılara müjdelemişti.

Bu gelişmenin ardından CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve beraberindekiler, Mudanya'da basın açıklaması yaparak indirimden duydukları memnunmiyeti dile getirmişlerdi. Daha sonra CHP'li İsmet Karaca, CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla indirim nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etmişlerdi.

Bu gelişmenin ardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sosyal medya hesaplarından 2 ayrı paylaşım yaparak CHP'ye gönderme bulundu. İlk paylaşımında, “Bilgilendirme: Kısa adı BUDO olan ‘Bursa Deniz Otobüsleri’, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne aittir" ifadelerine yer veren başkan Aktaş, ikinci paylaşımında ise "Mudanya Bursa'nın ilçesidir" ifadesini kullandı.

Başkan Aktaş'ın paylaşımları sosyal medyada kısa sürede büyük ses getirdi ve çok sayıda beğeni ve yorum aldı.