Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım, izleyenleri hem çok duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Başkan Aktaş, televizyonda izlediği bir haberde Küçük Can'ın 'Limon' ismini verdiği kuşunun öldüğünü ve bu nedenle de saatlerce gözyaşı döktüğünü gördü.

Duyarsız kalamayan Aktaş, küçük Can'ı yine aynı renktea kuşu kafesiyle birlikte hediye olarak gönderdi. Belediye görevlilerini karşısında gören küçük Can, büyük mutluluk yaşarken, kendisine hediye edilen kuşa da yine 'Limon' ismini verdi. Görevlilerin aracılığıyla başkan Aktaş ile görüntülü olarak telefonla görüşme yapan küçük Can'ın mutluluğu ise izleyenleri hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Aktaş'a teşekkür eden küçük Can, kuşa çok iyi bakacağına dair söz  verdi.

Başkan Aktaş da duygulu anların yer aldığı videoyu, "Koca yürekli Can'ın kaybından dolayı döktüğü gözyaşlarına kayıtsız kalamadım. Can'a arkadaşlık edecek yeni bir can dostu hediye ettik. Ona gözü gibi bakacak biliyorum. Koca yürekli Can, sen hep gül evladım" ifaleriyle sosyal medya hesaplarından paylaştı. Video kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.