Bursaspor'da İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör sürecinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, teknik direktörlük konusunda birkaç isimle görüşme yaptıktan sonra Metin Diyadin ile prensipte anlaştı. Ancak dün gece yapılan anlaşmanın ardından özellikle Bursaspor taraftarının yoğun tepkilerinin ardından, Başkan Mestan Metin Diyadin ile sözleşme imzalamadı. Daha sonra İrfan Buz ile anlaşan yönetim, teknik direktör konusunu da çözüme kavuşturdu.

Ancak bu gelişmenin ardından sosyal medyada Metin Diyadin anlaşmasının vazgeçilmesinin perde arkasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın olduğunu idda ederek paylaşımlarda bulundular.

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Aktaş, "Sosyal medyada Bursaspor'un teknik direktörlüğü ile ilgili ismi geçen Sn. Metin Diyadin'in şahsım tarafından istenmediği ve bu nedenle Bursaspor'un anlaşmadan vazgeçtiği yönünde dolaşan bilgiler tamamen gerçek dışıdır. Şehrimizin takımı Bursaspor'a maddi destek sağlamanın dışında teknik ve yönetsel hiçbir konuya 'asla' müdahil olmak gibi bir düşüncemin olmadığının altını bir kez daha çizmek isterim" ifadelerine yer verdi.