AK Parti Bursa il Başkanı Salman, pandemi sürecinde ertelenen AK Parti ilçe kongrelerinin Eylül ayında yeniden başlayacağını ve Ekim ayında bitirileceğini duyurdu.
Sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, kongrelerini demokrasi şöleni havasında AK Parti’ye yakışacak şekilde yapacaklarını belirterek, “Eylül ayında başlayacak süreci Ekim ayında bitirmeyi planlıyoruz” dedi.
 
“Partimize büyük teveccüh var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti teşkilatlarına talimat vererek “Gönül Seferberliği” süreci başlattığını da söyleyen Ayhan Salman, tüm teşkilatlar olarak sahada yeni üyeleri partilerine katmak için çalıştıklarını ve büyük bir teveccüh gördüklerini de söyledi. Salman 3 yıl süre içinde üye sayılarını yüzde 50 artırarak 500 bine çıkarmayı hedeflediklerini de ifade etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa’daki AK Parti teşkilatları olarak yerel yönetimler ile uyum içinde birlik ve beraberlik ruhu ile çalışmanın Bursa’ya ayrı bir değer kattığını sözlerine ekledi.