Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUDO ücretlerinde yüzde 40 indirim yapmasının ardından CHP İl Başkanı İsmet Karaca, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ve diğer partililerin yaptıkları basın açıklamasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etmeleriyle başlayan sosyal medya mesajları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, "BUDO Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne aittir" ve "Mudanya Bursa'nın ilçesidir" şeklindeki paylaşımlarının ardından AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'dan da yine çok konuşulacak paylamışlar geldi.

Başkan Salman sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP'yi hedef aldı. İl paylaşımında, "BUDO'ya yapılan indirim nedeniyle İBB Başkanı'na teşekkür eden CHP'nin Bursalı başkanlarına ya kendilerini İstanbul'da sanıyor, ya da bir şey deniyor olabilir. Bu bana yine Bekri'yi anımsattı" ifadelerine yer veren Salman, ikinci paylaşımında ise "Dalgaların etkisinden olsa gerek kafa gelgitli; Mudanya’yı İstanbul'a bağlanmış zannedivermiş. Evet, Mudanya İstanbul’a bağlanmış lakin sınır itibariyle değil,AK Parti’nin ulaşımdaki önemli yatırımlarıyla... Bursa-İstanbul 90 dk. Ama itiraf ediyorum ki komik olmak size yakışıyor" sözlerini kullandı. 

Başkan Salman'ın paylaşımları çok dikkat çekerken,beğeni yağmuruna tutuldu. Salman'an çok sayıda sosyalmedya kullanıcısı da yorumlarıyla destek verdi.