Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) devleti zor duruma düşürmek ve hükümete birçok koldan darbe vurmak için gerçekleştirdiği 17-25 Aralık yargısal darbe teşebbüsünün üzerinden 7 yıl geçti.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'den talimat alan örgüt üyeleri, 17-25 Aralık 2013'te karanlık operasyonlarını uygulamaya başlamıştı.

FETÖ'nün bu kumpası, kısa bir süre sonra ters tepti ve emniyet  ile yargıdaki FETÖ üyeleri meslekten uzaklaştırıldılar. Böylece 17-25 Aralık 2013, örgütle mücadelenin başlangıcı oldu. 1970'li yıllardan itibaren devletin önemli kurumlarına sızmaya başlayan FETÖ ile her alanda kararlı bir mücadeleye girişildi.

AK Parti Bursa il Başkanı Ayhan Salman 17/25 Aralık kumpasının 7. yıl dönümünde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile yaşanan sürece dikkat çekti.

Paylaşımda; FETÖ, milletimize ait egemenliği kirli odaklara devretmeyi amaçlayan bir ihanet şebekesidir. 17/25 Aralık operasyonları, FETÖ'nün yürüttüğü hain bir kumpas girişimidir. 7 Şubat MİT Krizi sonrası devletimizi istikrarsızlaştırmayı hedefleyen kirli planın bir parçasıdır. @omerrcelik yazan Ayhan Salman, paylaşımına dönemin Başbakan Yardımcı olan Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarının yer aldığı bir röportaj ekledi.