Bursa’da yaşayan Artvinli iş insanları ve bürokratlarının sessizce yaptıkları çok değerli büyük bir organizasyondan bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz pandemi dönemindeyiz. Ve aynı zamanda her şeyi devletten beklemek yerine imkanı olanların sorumluluk almasının gerektiği de bir dönemdeyiz. İşte bu noktada Artvinli 35 güzel yürekli insanın organizasyonunu bir Artvinli olarak sizlere anlatmak istiyorum. Bu değerli insanlar anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta oluşturdukları grup üzerinden birkaç saat içinde 100 bin liranın üzerinde para topladılar. Ve bu topladıkları parayla Artvin’de covid hastalığında yaşanan artış nedeniyle eksikliği hissedildiğini tespit ettikleri için 2 adet solunum cihazı ve 35 adet solunum seti satın aldılar.

Sonrasında Artvin Valiliği, Artvin İl Sağlık Müdürlüğü ve Artvin Devlet Hastanesi Başhekimliği ile gerekli yazışmalar yapıldı ve cihazlar hastaneye ulaştırıldı. Solunum sıkıntısı yaşayan hastalara yapılan bu yardımın anlamını anlatmama gerek yok.

Bu organizasyonu koordine eden Bursa-Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu Başkanı Erdinç Altun’u canı gönülden tebrik ediyorum. Ve maddi anlamda 3’e 5’e bakmadan katkı koyanları da tebrik ediyorum.

Bu arada şunu da söylemek istiyorum. Bu topluluk içerisinde yer alan iş insanları ve bürokratlar aynı katkıyı bireysel anlamda Bursa’da da yapıyorlar. Allah rızası için yapıyorlar. Hiç bir zaman dile getirmeyi, bununla ilgili yazı yazmayı düşünmedim.

Ama memleketleri için yaptıkları bu organizasyonu özellikle yazıyorum. Çünkü örnek alınması gereken bir yardım kampanyası.

Bu tür davranışlar yayılım açısından covid hastalığının önüne geçerse, işte o zaman pandemiyi daha çok çabuk atlatırız.

Bu arada Bursa-Artvin İş İnsanları ve Bürokratlar Topluluğu içerisinde yer alan Erdinç Altun, Fatih Sevinç, Yaşar Cihan, İbrahim Arslan, Oktay Çelik, Erkan İçli, Kemal Cömert, Durmuş Aydın, Salim Usta, İbrahim Özhan, Selçuk Yalçın, Bülent Ocak, Özcan Yazar, Mehmet Kamış, Olgun Bilir, Hüseyin Özçelik, Metin Levent, Düşünsel Şentürk, Özcan Subaşı, Adnan Demirci, Fatih Aydemir, Mine Sevinç Satır, Orhan Çelik, Esra Eser, Nurbay Aymelek, Erdinç Pir, Sertaç Dede, Erol Kılınç, Murat Alkan, Kemal Usta, İbrahim Ural, Oktay Yaran, Yaman Kaya ve Doğukan Usta’ya, aynı topluluk içerisinde yer almaktan gurur duyan bir Artvinli olarak çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız…