Bu zor günleri birlikte aşacağımızı vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş:

“Aşure ayındayız.Tıpkı aşure gibi bu ay da birliğin, beraberliğin, bereketin hatırlatıcısı. Bu güzel duyguları hatırlamak ve hatırlatmak için Mudanya Devlet Hastanesi’nde sağlık personelimize aşure dağıttık. Zor günleri birlikte aşacağız. Afiyet olsun, şifa olsun.” Dedi.

Alinur Aktaş, Güzelyalı Merkez Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, İlçe Yönetimi ve Meclis üyelerinin de katılımıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyalı’da hayata geçirilen Engelsiz Plaj’da incelemelerde bulundu. Daha sonra Güzelyalı Sahili’ni gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş:

“Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık politikası yürütüyoruz. Sosyal yaşamın her alanında engelleri kaldırmak için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu projemiz sayesinde engelli vatandaşlarımız artık güvenli bir şekilde denizin keyfini çıkarabilecekler.” Dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Av. İnci Söğütlü:

“Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur AKTAŞ ile birlikte öncelikle sağlık personelimizle bir araya geldik. Bu zor günlerde onların fedakarlıkları çok büyük. İnşallah bu günleri atlatıp hep birlikte kucaklaşacağımız günler de gelecek. Bugün ayrıca Engelsiz Plaj’da incelemelerde bulunduk. Çok anlamlı bir proje olmuş. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Her zaman söylediğimiz gibi Büyükşehir varsa engel yoktur. Bugün biz vatandaşlarımızdan çok güzel tepkiler aldık. Mudanyalı hemşehrilerimiz Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun. Ben şahsım ve hemşehrilerim adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.