Bursa’da AK Parti İlçe kongrelerinin koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmesinin ardından Nisan ayının başında aday olan isimler ilçe başkanlığı görevlerine atanmıştı. Atamaların ardından ilçe başkanlarının oluşturduğu yönetim kurulu listeleri de AK Parti Genel Merkezi’nin onayına sunulmuştu.

Genel merkez tarafından geçtiğimiz günlerde İnegöl ve Kestel ilçe yönetim kurulu listelerinin onaylanmasının ardından Nilüfer ve Mudanya ilçe yönetim kurulu listeleri de onaylandı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Twitter hesabından onaylanan iki ilçenin yönetim kurulu listelerini paylaşarak, “Nilüfer İlçe Başkanımız Eşref Kurem ve yönetim kurulu ile Mudanya İlçe Başkanımız İnci Söğütlü ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Salman, Nilüfer ve Mudanya ilçe yönetimlerinin de onaylanmasının ardından tüm ilçelerdeki kongre sürecinin tamamlandığını belirterek, tüm teşkilatlar olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.