Kongrelerde bu hafta, 19 Eylül Cumartesi günü Gemlik, 20 Eylül pazar (bugün) ise Gürsu ve Kestel kongreleri gerçekleşti.

Bu hafta yapılan kongrelere AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa İl Koordinatörü Muhammet Balta, Önceki Dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Osman Mestan, Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Emine Yavuz Gözgeç, Vildan Yılmaz Gürel, Zafer Işık katıldı. Milletvekillerinin yanı sıra AK Partili Belediye başkanları, AK Parti İl Yönetim Kurulu ve AK Sevdalılar katıldı.

Mart Ayının ilk haftalarında Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir ve İznik ilçelerini geçen hafta ise Keles, Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli ve Nilüfer ilçelerinin kongrelerini tamamladı.

3 İlçenin Başkanı Belli Oldu

Gemlik ilçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Gürsu ilçe kongresinde mevcut ilçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, Kestel ilçe başkanı Sinan Aktaş güven tazelediler.

'TÜRKİYE SEVDASI İLE BURSA'MIZA HİZMET İÇİN HER ZAMAN EN ÖNDE YERİMİZİ ALDIK'

​İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti’nin ‘Hedeflerine ulaşan, bölgesinde ve dünyada sözü geçen bir Türkiye’ hayaliyle çıktığı yolda, Bursa teşkilatlarının millete karşı olan hizmet aşkını gönüllerinden bir an olsun çıkarmadığını kaydederek, “Sevdalı olduğumuz topraklara hizmet etme noktasında şükürler olsun çok yol kat ettik. İnşallah kat edecek daha çok uzun yolumuz var. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye sevdası ile Bursa’mıza hizmet için her zaman en önde yerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz” dedi.