Özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşanan vahim tabloyu gözler önüne seren sergi, gün boyu İnegöl Belediyesi önünde açık kalacak.

İnegöl Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında belediye binası önünde fotoğraf sergisi düzenlendi. Türk milletinin 5 yıl önce karanlığa boğulan geceyi feraseti ve cesaretiyle aydınlığa dönüştürdü 15 Temmuz’da darbecilere karşı gösterilen direniş ve kazanılan zafer, fotoğraflarla günümüze taşındı.

46 FOTOĞRAF SERGİLENİYOR

Milletin gücünün üzerinde güç olmadığının ispatlandığı 15 Temmuz gecesi şehrimizden ve ülkemizden ibretlik manzaraların yer aldığı fotoğraflarla hazırlanan 15 Temmuz Sergisi, bugün 14.30’da belediye binası önünde izlenime sunuldu. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyelerinin katıldığı sergide, özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşanan vahim tabloyu gözler önüne seren fotoğraflar yer aldı. Sergide 46 fotoğrafla karanlıktan aydınlığa çıkan 15 Temmuz gecesi yeniden hafızalarda canlandırıldı.