Kaza, gece saatlerinde Isparta- Antalya kara yolu Bucak ilçesi Elsazı köyü yakınlarında meydana geldi. 4 aracın çarpıştığını görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde araçlarda 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan 1'i doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölü sayısı 4'e yükselirken, hastaneye kaldırılan yaralıların sayısının da 11'e yükseldiği öğrenildi.
Hayatını kaybedenlerin ve yaralananların kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Kaza nedeniyle uzun süredir kapalı olan yolun ise kısmen ulaşıma açıldığı belirtildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, kaza yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.





