Şahinbey Belediyesi, günün erken saatlerinde işlerine başlayan vatandaşlar, okula giden öğrencilerin için 16 ayrı noktada çorba ikramıyla insanların içini ısıtan bir hizmet veriyor. Daha önceki yıllarda 8 noktada yapılan çorba dağıtım merkezlerinin 16’ya çıkarıldığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da zaman zaman çorba dağıtım istasyonlarını denetleyerek, bizzat dağıtımlara eşlik ediyor.

Her gün 8 bin 500 kişilik çorba dağıtılıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılmak üzere her gün 8 bin 500 kişilik çorba pişirildiğini belirterek, "Sabah işine, okuluna erken giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza 16 ayrı noktada her gün 8 bin 500 kişilik çorba ve ekmek ikramında bulunuyoruz.

Böylelikle vatandaşlarımız, öğrencilerimiz işlerine ve okullarına giderken tok gitmiş oluyor. Ayrıca her gün öğlen 8 bin 500 vatandaşımıza sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Amacımız sosyal dayanışma içerisinde onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Daha önce 8 noktada gerçekleştirdiğimiz çorba ikramlarımız vatandaşlarımızca memnuniyetle karşılandı.

Biz de bu doğrultuda daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için çorba evi sayımızı 16’e çıkardık. Çorbamızdan içen vatandaşlarımıza afiyet olsun” diye konuştu.